Kenttäratsastusvalmennus la 20.8. 2016 

Rautjärven seudun hevosurheilijat ry järjestää kenttäratsastusvalmennuksen Pirholan tallilla (Vihantaniementie 53, Rautjärvi) lauantaina 20.8. 

Kurssin valmentajana toimii este- ja kenttävalmentajana tunnettu Petri Tolmunen.

Ratsukot pääsevät tutustumaan erilaisiin maastoesteisiin tason mukaan suunniteltujen tehtävien avustuksella. Ennen maastoesteille menoa harjoitellaan kentällä erikoisesteille lähestymisiä yms., jonka jälkeen siirrytään itse maastoesteiden pariin. Maastoesteitä löytyy jokaiselle tason mukaan polvenkorkuisesta n. 80cm:n asti.

Valmennuksen toteutumiseksi tarvitaan ainakin 10 ratsukkoa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta 50€/ ratsukko + 5€:n ratamaksu. Aikaa on varattu n.1,5h/ ryhmä. Ryhmäkoko 4-5 ratsukkoa. Myös kuunteluoppilaat ovat tervetulleita seuraamaan valmennusta hintaan 5€/hlö.
Kurssimaksu suoritetaan Rahun tilille FI83 5094 0020 1248 28  ilmoittautumisen päätyttyä, kun selviää toteutuuko kurssi vai ei, kuitenkin viimeistään ma 15.8. ja ratamaksu maksetaan käteisellä paikan päällä.

Ilmoittautumiset to 11.8. klo 22 mennessä osoitteeseen hevosurheilijat@gmail.com. Ilmoita ilmoittautuessasi sinun ja hevosesi taso ja onko teillä ennestään kokemusta kenttäratsastuksesta. Ilmoittautuminen on sitova ja maksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

Jos kysyttävää, soittele miulle puh: 050 532 8821/ Tanja

Valmennuksen aikataulu ja ryhmäjako selviää ilmoittautumisen umpeuduttua, kun osallistujamäärä on selvillä. Alustava aloitusaika on aamupäivällä.

HUOM! Rautjärven seudun hevosurheilijat eivät vakuuta kurssille osallistujia. Maastoesteitä hypätessä turvaliivi on pakollinen, kuten lajin kilpailuissakin. Myös rataesteitä hypätessä turvaliivin käyttö on suositeltavaa.

Tervetuloa rohkeasti tutustumaan maastoesteisiin!
Terveisin Tanja




Kuvat Lotta Jäppinen