Hevosten ja ponien Match Show Sunnuntaina 19.3.2017

Hevosten ja ponien Match Show 19.3.2016 Imatran Ratsastajien maneesissa klo 10.
Tuomarina Päivi Pesonen.

Luokat:
Luokka 1: Ratsut ja lämminveriset

Luokka 2: Kylmäveriset
Luokka 3: Ponit
Luokka 4: Varsat 1-3v
Luokka 5: Junior Handler (5-16 vuotiaat esittäjät)

1. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen hevosurheilijat@gmail.com viimeistään 12.3.2017 mennessä. Ilmoittautuessa mainitse: luokka johon osallistut, hevosen nimi, rotu, syntymä- vuosi, sukupuoli, omistaja ja esittäjä. 
2. Näyttely alkaa klo 10, kanslia avataan puoli tuntia ennen näyttelyn alkua. Saat ilmoittautumismaksua vastaan numerolapun, joka on pidettävä hevosen suitsissa koko näyttelyn ajan. Näyttelyarvostelun saat numerolappua vastaan kansliasta päivän päätteeksi.
3. Näyttelyalue on Imatran Ratsastajien maneesissa, käsihevosalue on maneesin päädyssä olevalla kentällä. Hevosautot parkkeerataan läheiselle P-aluelle opastusten mukaan. Hevoset oltava suitsittuna koko ajan, poikkeuksena 1-vuotiaat varsat. Esittäjillä oltava kypärä päässä, esittelyasu siisti. Huolehdi, että sinulla on hyvät kengät, joissa riittävästi pitoa.
4. Kilpailuihin osallistuminen omalla vastuulla, tapahtumaa ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Alle 15 vuotiaan esittäjän on esitettävä huoltajan kirjallinen lupa ilmoittautuessa saapuneeksi näyttelypäivänä. 
5. Paikalla myös kanttiini sekä seurainfoja. Kanttiinissa käteismaksu.
6. Maksut: 15€/hevonen. Osallistumismaksut maksetaan 12.3.2017 mennessä. Tilinro: FI83 5094 0020 1248 28. Viesti-kenttään luokka, esittäjä ja hevosen koko nimi. 

 Luokkia voidaan tarvittaessa yhdistellä/erotella osallistujamäärän mukaan. Kirjalliset arvostelut ja ruusukepalkinnot kaikille osanottajille. Luokkavoittajille ja erikoispalkituille esinepalkinnot.
Junior Handler-luokassa kilpaillaan hevosen esittämisestä. Tuomari kiinnittää erityistä huomiota esittäjän ja hevosen väliseen yhteistyöhön. Handlerluokassa ei voi esittää oria. Avustajaa saa käyttää, jos esittäjä on alle 8-vuotias. Avustajan tulee olla täyttänyt 12 vuotta. Avustaja saa neuvoa esittäjää, mutta hänen tulee olla mahdollisimman huomaamaton. Avustajalla ei saa olla raippaa. Sama hevonen voi ottaa osaa sekä junior handler-luokkaan, että oman lajityyppinsä luokkaan eri esittäjän kanssa.
Luokasta myöhästyneitä esittäjiä ei tuomarin ole pakko arvostella. Näyttelyssä on noudatettava hyviä tapoja ja hevosia on käsiteltävä asianmukaisella tavalla. Niiden on oltava hallinnassa koko ajan. 
Tuomarin päätös on kaikissa tapauksissa lopullinen, eikä siitä voi valittaa.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Yhteyshenkilö: Piia Holappa p. 040 587 4812. Ilmoittautumiset vain sähköpostin kautta.

Järj. RAUTJÄRVEN SEUDUN HEVOSURHEILIJAT RY ja IMATRAN RATSASTAJAT RY

TERVETULOA!