Seura Cup 2018 Sponsored by Jannen Vaunu


Imatran Ratsastajien, Rautjärven seudun hevosurheilijoiden ja Ruokolahden Ratsastajien este- ja kouluratsastuscup

Seuramme järjestävät yhdessä harrastetasolla kilpailtavia este- ja kouluratsastuksen cup-osakilpailuja seurojen kotitalleilla.
Kukin seura järjestää kevään ja kesän kuluessa yhden esteosakilpailun sekä yhden kouluratsastusosakilpailun. Kilpailuissa on kaksi osakilpailusarjaa: 1-sarja (HeC ja re 60cm), joka on avoin 2-tasolla kilpailemattomille ratsukoille ja 2-sarja (HeB ja re 80cm), joka on avoin kaikille. Osallistumismaksut ovat kilpailukohtaisia.
Kilpailussa tulee osallistua sekä koulu- että esteratsastusluokkiin. Ratsastajat saavat vapaasti valita moneen osakilpailuun he osallistuvat (vähintään neljään) ja kuinka monta lajikohtaista kilpailua he ratsastavat. Jaettavat pisteet ovat ratsukkokohtaisia ja neljä parasta tulosta lasketaan.
Luokat ovat avoimia muillekin kuin Seura Cup ratsukoille, joten ilmoittautuessa tulee tällöin mainita osallistumisesta cupiin.
Seura Cupin finaali ratsastetaan syyskuussa, jolloin voittaja ratkaistaan Imatran Ratsastajien viimeisessä esteratsastuksen osakilpailussa. Molemmissa sarjoissa palkitaan kolme eniten pisteitä saanutta ratsukkoa.
Ratsukko saa pisteitä sijoituksistaan osakilpailuissa seuraavasti: I-sija 7 pistettä V-sija 3 pistettä II-sija 6 pistettä VI-sija 2 pistettä III-sija 5 pistettä IV-sija 4 pistettä Kaikki osakilpailuun osallistuneet ratsukot saavat automaattisesti 1 pisteen pelkästä osallistumisesta.
Seura Cup-luokissa noudatetaan yleisiä kilpailusääntöjä.
Osakilpailuiden alustavat ajankohdat:
1. Esteosakilpailu Rahu 6.5.2018 2. Kouluosakilpailu Ira 13.5.2018 3. Esteosakilpailu Ruor 10.6.2018 4. Kouluosakilpailu Ruor 5.8.2018 5. Kouluosakilpailu Rahu 19.8.2018 (alustava) 6. Esteosakilpailu ja Finaali IRa syyskuu