Hevosten ja ponien Match Show Su 20.5.2018 PERUTTU

Hevosten ja ponien Match Show
PARIKKALAN RAVIRADALLA
Sunnuntaina 20.5.2018 alk. klo 12

Luokkajako:
Luokka 1: Varsat 1-3v
Luokka 2: Ponit
Luokka 3: Lämminveriset
Luokka 4: Kylmäveriset
Luokka 5: Ratsut
Luokka 6: Junior Handler

Luokkia voidaan tarvittaessa yhdistellä /erotella osallistujamäärän mukaan. Kirjalliset arvostelut ja ruusukepalkinnot kaikille osanottajille. Luokkavoittajille ja erikoispalkituille esinepalkinnot. Huom. yksilöarvostelut!

1. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen hevosurheilijat@gmail.com viimeistään 15.5.2018 mennessä. Ilmoittautuessa mainitse: luokka johon osallistut, hevosen nimi, rotu, syntymävuosi, sukupuoli, omistaja ja esittäjä.  Osallistumismaksu on 15 €/ hevonen/poni ja se maksetaan käteisellä  paikan päällä ilmoittautumisen yhteydessä.

2. Näyttelyt alkavat klo 12, kanslia avataan puoli tuntia ennen näyttelyn alkua.

3. Näyttelyalue on raviradan keskellä oleva hiekkakenttä. Hevosautot parkkeerataan läheiselle valjaskatosten lähelle. Hevoset oltava suitsittuina koko ajan, poikkeuksena 1-vuotiaat varsat. Hevosella tulee olla oma kilpailunumero näkyvissä koko esiintymisen ajan. Esittäjillä oltava kypärä päässä, esittelyasu siisti. Huolehdi, että sinulla on hyvät kengät, joissa riittävästi pitoa. Raviradan vieressä kulkee junarata.

4. Näyttelyssä on noudatettava hyviä tapoja ja hevosia on käsiteltävä asianmukaisella tavalla. Hevosten on oltava hallinnassa koko ajan.

5. Tuomarina toimii Salla Kattainen. Tuomarin päätös on kaikissa tapauksissa lopullinen, eikä siitä voi valittaa. Luokasta myöhästyneitä esittäjiä ei tuomarin ole pakko arvostella.
6. Junior Handler -luokassa kilpaillaan hevosen esittämisestä. Tuomari kiinnittää erityistä huomiota esittäjän ja hevosen väliseen yhteistyöhön. Handler -luokassa ei voi esittää oria. Avustajaa saa käyttää, jos esittäjä on alle 8-vuotias. Avustajan tulee olla täyttänyt 12 vuotta. Avustaja saa
neuvoa esittäjää, mutta hänen tulee olla mahdollisimman huomaamaton. Avustajalla ei saa olla raippaa. Sama hevonen voi ottaa osaa sekä junior handler -luokkaan, että oman lajityyppinsä luokkaan eri esittäjän kanssa.

7. Kilpailuihin osallistuminen omalla vastuulla, tapahtumaa ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.

8. Paikalla on myös kanttiini. Kanttiinissa käteismaksu.

9. Tapahtumassa järjestetään myös hevostarvikkeiden takakonttikirppis, joten jos haluat myydä jotain, ilmoitathan tulostasi. Myyntipaikka on ilmainen!

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Yhteyshenkilö: Elisa Kuosa
p.044 273 5199.

Ilmoittautumiset vain sähköpostin kautta.