Alkaneen syksyn kuulumiset

Kohta vaihtuu jo lokakuu ja alkaa päivien laskenta jouluun. Tämä vuosi on taas mennyt nopeaan tahtiin. 

Palataan kuitenkin aavistuksen ajassa taaksepäin. 


14.9. Matkaratsastuskilpailut

Järjestimme yhdessä Saaren Hevosystäväinseuran kanssa 1-tasonmatkaratsastuskilpailut. Kilpailun johtajina toimi Jatta Paajanen Itä-Savon Urheiluratsastjista, edustaen Saaren Hevosystäinseuraa ja Rahun edustajana Noora Pekkala. Ratamestarina ja reittien suunnittelijoina toimi Minna Alestalo-Melanen ja Johanna Grahn


Kilpailut sujuivat erinoimaisesti ja saatiin kasaan aivan huikeat palkinnot. Suuri kiitos luokka sponsoreille näistä. Myös jaoimme kunniakirjoja; Eläinlääkärin suosikki, Tuomarin suosikki, Nuorin ratsastaja sekä Hyvä asennne. 

Kilpailijat antoivat hyvää palautetta. Kiitoksia viellä kaikille talkoolaisille, tuomarille, eläinlääkärille, Oronmyllylle sekä muille yrityksille jotka tukivat kilpailua.  Alla kaikki mukana olleet yritykset


c. Satu Hytönen 
c. Satu Hytönen




22.9. Kaakkois-Suomen aluieiden joukkuemestaarudet Kotkassa

Rahulta osallistui ensimmäistä kertaa joukkue joukkuemestaruuksiin. Lajina koulu. Joukkueeseen kuului Elisa Kuosa, Tea Hallikainen, Laura Asikainen ja Noora Pekkala. Kilpailu ja tuomarointi oli tiukka, mutta jokainen ratsukko suoriutui hyvin.
Joukkueena (kolmen parhaan ratsukon tulokset lasketaan joukkueen pisteisiin) Rahu oli kokonaiskilpailun  12, kilpailuissa mukana yhteensä 17joukkuetta.  

Tea Hallikainen ratsasti myös samana päivänä itsenäisen suorituksen B merkin kouluohjelmassa, sijoittuen toiseksi. 

Elisa Kuosa ja East Paris 

Laura Asikainen ja H.M Riksu

Tea Hallikainen ja Tuurin Tarmo

Noora Pekkala ja Landwind