Maastoesteet tutuiksi



Toivotamme kaikki maastoesteistä kiinnostuneet harrastajat tervetulleeksi Maastoesteet tutuksi -tapahtumaan Parikkalan Melkoniemeen Pomppivan Ponin Ratsutilalle sunnuntaina 20.10.2019 noin kello 11.00 alkaen.

Opettajaksi saapuu Sanna Lavikainen Savitaipaleelta (Riding Lavikainen). Sanna on kilpaillut ja valmentautunut ahkerasti kenttäratsastuksessa useamman vuoden ajan omilla ja asiakkaiden hevosilla helppoon (100cm) tasoon asti.

Tarkoituksena on tutustua valmennustunnin muodossa erilaisiin maastoesteisiin ja helppoihin tehtäviin maastoesteillä. Esteet on rakennettu maltilliseen 60cm maksimi korkeuteen, joten nyt on oiva tilaisuus lähteä kokeilemaan lajia myös ensikertalaisten. Turvallisuuden vuoksi jonkin verran kokemusta on hyvä olla rataesteiltä (~60cm) ja tietenkin hevonen on hallittava kaikissa askellajeissa. Osallistujilla on oltava turvaliivi, turvakypärä, ratsastukseen soveltuvat kannalliset jalkineet ja myös turvajalustimia suositellaan. Ratsulla olisi hyvä olla kantahokit, Tarvittaessa kuitenkin esteet saadaan myös hiekalle jos olosuhteet niin vaativat.

Ilmoittautumiset tiistaihin 15.10.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hevosurheilijat@gmail.com.
Mukaan mahtuu n. 12 ratsukkoa ja paikat täytetään ilmoittautumis järjestyksessä. Mainitse ilmoittautuessasi osallistujan ja hevosen nimi sekä nykyinen tasosi rataesteillä. Mainitse myös, jos teillä on jo kokemusta maastoesteiltä. Näin osaamme jakaa ryhmät tason mukaisesti.

Osallistumismaksu on seuran jäsenille 30e, ei jäsenille 35e.
Maksu maksetaan Rautjärven seudun hevosurheilijoiden tilille 16.10.2019 mennessä (FI81 5326 0020 0645 11), viestiksi maastotapahtuma ja omanimi.
Lisäksi tulee ratamaksu 5e, joka maksetaan paikanpäällä käteisellä, varaa mielellään tasaraha. Jäsenhintaan osallistuminen edellyttää maksettua jäsenmaksua vuodelle 2019.
Jonkin ratsastusseuran jäsenyyttä suositellaan, tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla. Alaikäisiltä oltava kirjallinen huoltajan suostumus ja paikanpäällä oltava täysi-ikäinen vastuuhenkilö mukana. Tarvittaessa soita ja kysy lisätietoja.

Paikanpäältä mahdollista vuokrata päiväkarsinoita 10e hintaan.

Lisätiedot puhelimitse numerosta 0445674928/Riitta, myös viestiä voi laittaa.

Nyt kaikki innokkaat mukaan tutustumaan kenttäratsastuksen saloihin.
Tervetuloa!


Kuva:Mirkka Harmainen