Match Show 28.3.2015

HEVOSTEN JA PONIEN
MATCH SHOW


Hevostila Diana, Mertaniementie 14 56800 Simpele
 Lauantaina 28.3.2015 alk. klo 10
 Tuomarina: Päivi Pesonen
 Järj. RAUTJÄRVEN SEUDUN HEVOSURHEILIJAT RY

 Luokkajako:

Luokka 1: Keppihevosluokka
Luokka 2: Junior Handler
Luokka 3: Varsat (1-3v)
Luokka 4: Ponit
Luokka 5: Suomenhevoset ja kylmäveriset
Luokka 6: Puoliveriset ja muut kevyet ratsurodut     

Luokka 7: Lämminveriset

Luokkia voidaan tarvittaessa yhdistellä/erotella osallistujamäärän mukaan. Kirjalliset arvostelut ja ruusukepalkinnot kaikille osanottajille. Luokkavoittajille ja erikoispalkituille esinepalkinnot.

1. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen hevosurheilijat@gmail.com viimeistään 21.3.2015 mennessä. Ilmoittautuessa mainitse: luokka johon osallistut, hevosen nimi, rotu, syntymävuosi, sukupuoli, omistaja ja esittäjä. Voit halutessasi kertoa lyhyesti hevosestasi jotain, mitä voimme lukea yleisölle.
 
2. Näyttely alkaa klo 10, kanslia avataan puoli tuntia ennen näyttelyn
alkua. Saat ilmoittautumismaksua vastaan numerolapun, joka on pidettävä hevosen suitsissa koko näyttelyn ajan. Näyttelyarvostelun saat numerolappua vastaan kansliasta päivän päätteeksi.
 
3. Näyttelyalueella on kaksi kenttää, joista toista käytetään verryttelyyn. Hevosautot parkkeerataan läheiselle pellolle, josta on yksisuuntainen reitti näyttelyalueelle. Mikäli peltoa ei pystytä auraamaan toinen kenttä on traileriparkkina. Hevoset oltava suitsittuna koko ajan, poikkeuksena 1-vuotiaat varsat. Esittäjillä oltava kypärä päässä, esittelyasu siisti. Huolehdi, että sinulla on hyvät kengät, joissa riittävästi pitoa. Tapahtuma järjestetään ulkona, joten pukeudu lämpimästi. Pellolla tuulee!

4. Kilpailuihin osallistuminen omalla vastuulla, tapahtumaa ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Alle 15 vuotiaan esittäjän on esitettävä huoltajan kirjallinen lupa osallistumismaksua maksettaessa.
 

5. Paikalla myös kanttiini ja yrityspöytiä sekä seurainfoja. Kanttiinissa käteismaksu.
 

6. Maksut: 13€/hevonen, keppihevosluokka 8€/ratsukko. Osallistumismaksut maksetaan paikan päällä ennen luokkien alkua.



 
Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. 

Yhteyshenkilö: Piia Holappa p. 040 5874812. Ilmoittautumiset vain sähköpostin kautta.

TERVETULOA!