Retki Tampereen hevosmessuille

Imatran ratsastajat sekä Rautjärven seudun hevosurheilijat järjestää yhteistyössä retken Tampereen
hevosmessuille LAUANTAINA 11.4. 2015.

Etelä-Savon matkat Ky:n bussi lähtee Savonlinnasta ja kyytiin pääsee tarvittaessa matkan varrelta seuraavasti: ABC Särkisalmi klo 05.00 sekä Simpeleen Neste klo 05.20 (ilmoitathan mikäli olet tulossa kyytiin näistä paikoista niin osaamme infota kuskia!).
Imatralla kyytiintulopaikka on keskusliikenneasema ja sieltä lähtö on klo 06.00. Tarvittaessa bussi pysähtyy myös Lappeenrannassa (ABC Viipurinportti) mikäli sieltä on kyytiinlähtijöitä. Paluukyydin lähtöaika Tampereelta klo 17.00 -  18.00. Tämä sovitaan menomatkalla kyytiläisten sekä bussikuskin kesken.

Mukaan mahtuu 50 lähtijää ja he voivat olla myös ratsastusseuraan kuulumattomia. Ilmoittautumiset sunnuntaihin 5.4.2015  mennessä sähköpostitse osoitteeseen: mariamatilainen0@gmail.com
Huomioithan, että ala-ikäisille lähtijöille tulee olla huoltaja mukana. 5 alaikäistä = 1 täysi-ikäinen huoltaja.

Ilmoittautuminen on SITOVA eli jos joku ei jostain syystä pääsekään mukaan, on hän velvollinen hankkimaan lähtijän tilalleen tai maksamaan joka tapauksessa kyytimaksun, koska maksun suuruus määräytyy lähtijämäärän mukaan!
 
Kyytimaksu on noin 20-30 euroa, riippuen lähtijämäärästä. Maksut maksetaan etukäteen seuran tilille. Tarkka summa sekä maksuohjeet ilmoitetaan kun ilmoittautumisaika umpeutuu ja todellinen lähtijämäärä varmistuu.

Jokainen hankkii sisäänpääsylippunsa (15e) itse tapahtumaan paikanpäältä. HUOM! Voimassa olevalla SRL:n jäsenkortilla saa -50% alennuksen pääsylipun hinnasta, joten muistattehan ottaa kortit mukaan!
Tiedusteluihin vastaavat:

Maria Matilainen / IRA
mariamatilainen0@gmail.com
050 309  0069

Anu Hulkkonen / RAHU
hevosurheilijat@gmail.com
045 197 6657